BAIA ROŞIE RESORT, TERMENI ŞI CONDIŢII

1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.
Accesul și utilizarea site-ului BaiaRosieResort.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

2. Website-ul BaiaRosieResort.ro
Site-ul BaiaRosieResort.ro este proprietatea firmei SC Valdor SRL, cu sediul Str.ing. Carol S. Caracioni-Crăciun nr.15, Slănic Prahova, România, înregistrată la Registrul Comerțului cu J 29/888/1992 C.I.F RO 1333674, numit pe parcursul acestor termeni și Valdor.ro. Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. BaiaRosieResort.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. BaiaRosieResort.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. BaiaRosieResort.ro a fost creeat pentru a oferi o imagine completă asupra Complexului Baia Roșie Resort.

4. Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică SC Valdor SRL. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. SC Valdor SRL își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

5. Acceptarea termenilor și condițiilor
Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină. Aceşti Termeni şi condiţii de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a BaiaRosieResort.ro. Ele pot fi modificate de SC Valdor SRL în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare versiunea curentă, marcată prin « Data ultimei modificări ».

Data ultimei modificari: 26.07.2011
ÎN CURÂND
In curand
StarBT

DISTRACȚIA ȘI RELAXAREA
ATING COTE MAXIME
Piscină | Ștrand cu apă sărată
Biliard | Tenis de masă
Jacuzzi | Teren minigolf | ATV-uri
DISTRACȚIE PENTRU CEI MICI
 
Trambulină pentru copii
Mega tobogan
Castelul cu povești
CONFORT ȘI ELEGANȚĂ
Aer condiționat
Room-service
TV | Internet wireless
Bar | Restaurant
Contact