Oferta All Inclusive 2017 cazare 3*/4* - Baia Rosie Resort - Slanic Prahova

All Inclusive 2017 3* și 4* - Baia Roșie Resort

Vara aceasta se anunță COD ROȘU de distracție la Baia Roșie Resort! Experți în distracție și relaxare, vara aceasta venim cu o ofertă unică pentru dumneavoastră: Sejur All Inclusive 3*/4* 2017 la Baia Roșie Resort! Evadați din stressul cotidian și bucurați-vă de 6 zile (5 nopți) de distracție și relaxare, departe de grijile zilnice, în locul unde muntele se îmbină perfect cu marea, asigurându-vă un sejur de neuitat!

La Baia Roșie Resort vă așteaptă o piscină cu apă dulce, un ștrand natural cu apă sărată, jacuzzi, loc de joacă pentru copii dotat cu consola Xbox cu senzor Kinect, teren de minigolf, tenis de masă, biliard, precum și posibilitatea de a închiria ATV-uri – totul special pregătit pentru vacanța dumneavoastră ideală!

NOU! GRATUIT TIROLIANA peste lacul sărat de la Baia Baciului cu o lungime de 150m, pentru clienții ce achiziționează pachetul All Inclusive!

All Inclusive 2017 4* - Baia Rosie Resort

Preț Oferta All Inclusive 3* 2017

Facilități Acces piscină și ștrand

Mese și băuturi
(bufet)

Cazare camere la standerde de 4*
Total 2 adulți Total 2 adulți + 1 copil < 7 ani Total 2 adulți + 2 copii < 7 ani

Inclus în oferta All Inclusive 3*
5 nopți

3300 lei/sejur

3300 lei/sejur

3300 lei/sejur

Inclus în oferta All Inclusive 3*

LAST MINUTE - 02.07-07.07
5 nopți

2870 lei/sejur

2870 lei/sejur

 

2870 lei/sejur

Servicii incluse în sejurul All Inclusive:
 • cazare în regim All Inclusive în camere la standarde de 3*
 • șezlong gratuit
 • acces gratuit la toate facilitățile complexului (piscină cu apă dulce, ștrand cu apă sărată, loc de joacă pentru copii, teren de minigolf, tenis de masă)
 • acces gratuit la jacuzzi
Preț de listă

35 lei/adult/zi

15 lei/copil/zi

150 lei/adult

75 lei/copil

1900 lei/cameră dublă/sejur

35 lei/noapte pat suplimentar copii

3750 lei

4375 lei

5000 lei

 

Preț Oferta All Inclusive 4* 2017

Facilități Acces piscină și ștrand

Mese și băuturi
(bufet)

Cazare camere la standerde de 4*
Total 2 adulți Total 2 adulți + 1 copil < 7 ani Total 2 adulți + 2 copii < 7 ani

Inclus în oferta All Inclusive 4*
5 nopți

3400 lei/sejur

3400 lei/sejur

3400 lei/sejur

Inclus în oferta All Inclusive 4*

LAST MINUTE -02.07-07.07
5 nopți

2958 lei/sejur

2958 lei/sejur

 

2958 lei/sejur

Servicii incluse în sejurul All Inclusive:
 • cazare în regim All Inclusive în camere la standarde de 4*
 • șezlong gratuit
 • acces gratuit la toate facilitățile complexului (piscină cu apă dulce, ștrand cu apă sărată, loc de joacă pentru copii, teren de minigolf, tenis de masă)
 • acces gratuit la jacuzzi
Preț de listă

35 lei/adult/zi

15 lei/copil/zi

150 lei/adult

75 lei/copil

1900 lei/cameră dublă/sejur

35 lei/noapte pat suplimentar copii

3750 lei

4375 lei

5000 lei

Anul acesta Baia Roșie Resort v-a pregătit o ofertă specială pentru sejurul ALL INCLUSIVE 4* 2017 la 1700 lei/persoană (loc în cameră dublă) sau 3* la 1650 lei/persoană (loc în cameră dublă).

Oferta All Inclusive 2017 3*/4* este disponibilă până la 01 septembrie 2017.

Uitați pentru câteva zile de problemele de acasă și evadați într-un paradis autentic românesc, unde vă puteți relaxa la piscina cu apă dulce, vă puteți încărca cu minerale făcând o baie în lacul cu apă sărată sau aplicând un tratament cu nămol la Baia Porcilor, cel mai mare lac cu nămol din Muntenia, recomandat pentru calitățile sale terapeutice sau petreceți o după-amiază răcoroasă în Mina Unirea, cea mai mare mină din România și a doua ca mărime din Europa.

Beneficii Oferta All Inclusive 3*/4* 2017

La Baia Roșie Resort beneficiați de acces gratuit la piscina cu apă dulce, ștrandul cu apă sărată, jacuzzi, loc de joacă pentru copii dotat cu consolă de jocuri, teren de minigolf, biliard și tenis de masa. În plus aveți posibilitatea de a închiria ATV-uri pentru a explora împrejurimile Slănicului.

Pachetul All Inclusive 2017 3*/4* 5 nopți include:

 • cazare 5 nopti/6 zile în camere la standarde de 3* sau 4*, check-in duminica după ora 16:00 (cina este inclusă), check-out vineri ora 11:00 (mic-dejun inclus);
 • pensiune completă;
 • pachet de băuturi inclus (apă plată, apă minerală, ceai, suc (Fanta, Cola, Sprite, Cappy) la sticlă, cafea, bere la halbă, vin la pahar, vodcă);
 • fruncte pe bar de la ora 11 la ora 16;
 • acces gratuit la facilitățile complexului (ștrandul cu apă sărată, piscină cu apă dulce, jacuzzi, masă de biliard, masă de ping-pong, spațiu de joacă pentru copii dotat cu console de jocuri, teren de minigolf).
Copiii cu vârsta cuprinsă între 0-7 ani beneficiază de gratuitate (primii 2 copii, începând cu al 3-lea copil se percepe 50% din tariful pentru un adult/copil). Copiii cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani au 50% reducere din prețul pachetului pentru un adult. Copiii cu vârsta cuprinsă între 15-18 ani vor achita 1100 lei/copil.

 

Modalități de plată a sejurului All Inclusive 2017

Sejurul All Inclusive 2017 poate fi achitat prin virament bancar, după primirea facturii proforme sau online, cu cardul bancar, prin intermediul sistemului nostru informatic, după primirea facturii proforme și a e-mailului de confirmare fermă a rezervării dumneavoastră.
După efectuarea rezervării, un reprezentant al Departamentului Rezervări vă va contacta pentru a vă confirma disponibilitatea și pentru a prelua datele necesare pentru factură și stabilirea metodei de plată și a termenului.

Pentru rezervare fermă este necesară achitarea unui avans de 30% din prețul sejurului, fie prin virament bancar, fie online, prin plata cu cardul, cu minim 3 zile înainte de check-in, dar nu mai târziu de 24 ore de la data emiterii facturii proforme de avans.

Nou! Acum puteți achita sejurul dumneavoastră și în rate prin programul StarCard. Mai multe detalii aici.

 

Atracții turistice din Slănic Prahova

 • Mina de sare Unirea, ce datează din jurul anului 1685, an în care spătarul Mihail Cantacuzino a realizat că în regiunea Slănic Prahova există un zăcământ de sare şi astfel, vrând să deschidă o mină, a cumpărat moşia Slănic. Din documentul care consemnează tranzacţia, mai reiese faptul că înainte de anul 1685 au existat vechi ocne de sare, de adâncimi mici, la 5 km est de Slănic (Teişani). Imagini și informații despre programul de vizitare și tarife găsiți aici. Mina de sare Unirea (salina Slănic) se află la distanța de aproximativ 1km de Complex Baia Roșie Resort;
 • Muzeul Sării, ce prezintă evoluția metodelor de extracție a sării de la începuturi și până în prezent. Muzeul Sării este găzduit de Casa Cămărăşiei din Slănic, Prahova. Muzeul a fost inaugurat la 13 mai 2003 și expune documente privind istoria prelucrării sării, unelte și utilaje, cristale de sare și planșe geologice;
 • Grota Miresei, se găsește în intravilanul orașului Slănic, cu intrarea pe strada Baia Baciului;
 • Piatra Verde – tuf zeolitifer cu un mare conținut de clinoptilolit, situat în Slănic Prahova;
 • Fântâna Rece, Fântâna lui Dușman și Fântâna lui Gogon;
 • Biserica Naşterea Maicii Domnului – își are ȋnceputul în vremuri de mult apuse. Pe locul bisericii actuale a existat un schit de călugari cu numele de "Schitul de pe Vârful (Creasta) Pietrii". Schitul funcționează până spre sfârșitul secolului XVII-lea, când se desființează, având date că aici există parohie și preot. Spătarul Mihai a cumpărat moșia moșnenilor din Precista, iar zapisul de vânzare a jumătate din moșia Slănicului este semnat de Dragul Călugărul, ca proprietar al moșiei și ca martor de preotul parohiei "Popa Vlad". Același zapis arată că în Precista exista la data de 22 aprilie 1690 chiar biserica: "...un loc de casă aicea în Slănic care este împotriva bisericii în siliștea satului...".
 • NOU! Tiroliană peste lacul sărat de la Baia Baciului!

Pentru a fi la curent cu ofertele și promoțiile noastre ne puteți da un Like pe pagina de Facebook Baia Roșie Resort.


Rezerva acum online

Vă contactăm noi pentru a vă oferi mai multe detalii

Doriți să vă contactăm pentru a vă oferi mai multe detalii despre această ofertă? Vă rugăm să completați formularul de mai jos, iar un reprezentant Baia Roșie Resort vă va contacta în cel mai scurt timp!

Ce spun clienții noștri despre noi:

Revelion 2016 reușit
5stars
Am petrecut un revelion minunat la acest complex și cu siguranță vom reveni și anul următor. Slănicul este o stațiune de munte minunată, cu oameni simpli, buni la suflet, darnici și inimoși. M-am îndrăgostit imediat de aceste meleaguri!
Am rămas plăcut impresionată de Cina Slăniceană, o petrecere unică în felul ei, cu muzică bună și mâncare pe săturate!
Ne-am distrat de minune și la petrecerea de revelion dar și la balul mascat de a doua zi
Recomand celor ce doresc un revelion minunat într-o zonă deosebită a țării.
Maria V., Craiova (15 ianuarie 2016)
Revelion alături de prieteni
5stars
Acest complex mi-a fost recomandat de câțiva prieteni. Am decis ca anul acesta să petrecem aici sejurul de Revelion 2016 și mă bucur că am făcut alegerea potrivită. Am avut parte de un sejur conform ofertei Revelion 2016 în regim all inclusive și vă pot spune că a fost cel mai reușit revelion din România la care am fost. Dacă la alte hoteluri reușeam să mă plictisesc destul de repede după 2 zile, aici nu am reușit deoarece sejurul are un program bine stabilit, cu surprize în fiecare seară, mese bogate și bine organizate, staff ce este foarte atent să te facă să te simți bine. Cel mai mult mi-a plăcut petrecerea tradițională Slăniceană (sau Cina Slăniceană cum este ea promovată de complex) ce se ține la un restaurant tradițional românesc din stațiune, numit Grota Miresei. Muzică live, țuică fiartă, ceai, preparate tradiționale, foc de tabără. Chiar m-am distrat mai mult la această petrecere decât la petrecerea de Revelion 2016.
Am petrecut revelionul aici alături de un grup de prieteni și pot spune că toți am fost foarte mulțumiți. Ne gândim să petrecem și Revelion 2017 tot în România la acest complex.
Octavian J., București (10 ianuarie 2016)
Peste așteptări
5stars
Am petrecut Revelionul 2013 împreună cu un grup de 14 persoane la Hotel Baia Roșie. Țin să precizez că oferta am găsit-o pe internet iar referirile legate de hotel au fost luate de pe amfostacolo.ro.
Nu știam mare lucru despre ceea ce aveam să găsim aici. Cu toate astea, totul a fost perfect. Condițiile de cazare superioare unui hotel de 3 stele, (am avut camere în clădirea cu restaurantul) camerele fiind spațioase și curate.
Mâncare din belșug și pentru toate gusturile, băutura la fel. Personalul exemplar.
Recomand cu plăcere.
Andrei N, Bucuresti (amfostacolo.ro - 4 ianuarie 2014)
Great resort
5stars
Great hotel, great pools (salted and sweet water, jacuzzi), very nice location and surroundings. Although it becomes quite crowded in high season, the atmosphere and the quality of service are excellent. Salted water and the salt mine are very helpful for treatment. Highly recommended.
Alexandra H, Bucuresti (TripAdvisor.com - 12 octombrie 2013)
Nota 10
5stars
Ieri ne-am intors dupa 10 zile minunate pertrecute la Complexul Baia Rosie din Slanic Prahova. Initial facusem rezervarea doar pentru 5 nopti (pachetul all inclusive de 5 nopti/6zile la 1100 ron/persoana, dar la cererea copiilor am prelungit si am renuntat la a mai merge pe litoral.
Sa incep cu inceputul: am ajuns dimineata pe la 8 desi check-in-ul se facea abia la ora 12. Ni s-a spus ca nu au in acel moment nici o camera libera si ne-au invitat pe plaja. Ne-am cazat in jurul orei 11.30. Deoarece programul de masa in regim AI incepea conform contractului cu masa de seara, la pranz am servit masa in regim "a la carte". Preturi maricele, insa niste portii enorme si foarte bine pregatite (recomand amatorilor platoul cu pastrama de oaie si mamaliguta la 35ron).
Camera: enorma, foarte curata, cu dressing mare. Un singur minus asi puncta: nu avea plasa de tantari la geam drept urmare am folosit aproape non stop aparatul de tantari. E drept ca nici nu am vazut lighioane, dar pentru confort ar fi trebuit sa fie. Baia era spatioasa, cu feon (de putere mica), foarte curata.
Curtea complexului bine amenajata, in stil grecesc, cu multa verdeata, statuete grecesti, un mini loc de joaca pentru copii mici (max 6 ani): un tobogan, o salteluta de sarituri si 2 casute de plastic.
Restaurantul decorat in acelasi stil grecesc, atat cel interior cat si cel exterior, cu chelneri omniprezenti. Nici nu terminai bine un fel de mancare ca iti si disparea farfuria murdara din fata si veneau cate 2-3 cu felul urmator.
Masa in regim All Inclusive: mic dejun stil bufet suedez cu mancaruri calde (omlete, crenvursti, carnati, oua, lapte, ceai, cafea, sucuri de fructe, platouri taranesti, platouri cu mezeluri si branzeturi, unt, gem, salata de fructe din compot, fructe). Pranzul: la alegere intre 2 ciorbe si 6-7 feluri de felul 2,4-5 garnituri, platouri cu mezeluri si branzeturi, fructe, prajituri. Cina era asemanatoare pranzului, lipseau doar ciorbele, in schimb erau 4-5 ganituri si 6-7 feluri principale + prajituri, fructe.
Barul in regim All Inclusive continea nelimitat ceai (la pliculete Lipton si Earl Grey), cafea la filtru, sucuri, bere draft, apa plata si minerala, inghetata, vin si votca. Contra cost ofereau espresso lavazza, bere imbuteliata, diverse cocktailuri. De mentionat ca nu am avut probleme cu copii de genul enterocolite sau altele asemanatoare.
Piscina cu apa dulce era net mai rece decat cea cu apa sarata, dar splendida. Jacuzzi-ul micut, era curatat in fiecare seara. Dupa amiaza era mai murdar pentru ca nu toti turistii respectau afisele de genul " Inainte de a folosi piscina/jacuzzi, va rugam faceti dus".
Dusurile aveau apa calda non stop. Lacul sarat amenajat pentru plaja este deosebit. Salinitatea foarte mare, astfel incat nu trebuia sa stii sa innoti. In jurul lui era amenajat un ponton cu sezlonguri si umbrelute.
Pentu cei care nu erau cazati acolo si veneau doar pentru strand, pretul biletului era de 35 ron/adult si 17.5ron/copil cu acces la toate facilitatile complexului.
Toaletele sunt curate, cu hartie igienica, sapun lichid si servetele de maini permanent. Exista si cabine de schimb.
In corpul central exista o sala dotata cu masa de ping pong si o masa de biliard. Bilele de biliard si paletele de ping pong se iau de la receptie fara costuri suplimentare.
Transmit felicitarile mele pe aceasta cale intregului colectiv! Sigur voi mai reveni in acest complex.
Daniela P, Bucuresti (amfostacolo.ro - 14 august 2013)
Great choice for swim and treatement
5stars
Located on the main street of the small town (not far from the salt mine), the hotel offers two pools, one natural with salted water and one artificial, we sell as a jacuzzi and quite a good restaurant. Nice staff to serve you and good rooms (spacious, with all you need and expect at a 3 star hotel).
Good food and not very expensive at the restaurant as well as a nice bar.
Good WiFi, not such a big parking lot (but parking available cross the street).
Mircea S, Bucuresti (TripAdvisor.com - 26 mai 2013)
Excellent!
5stars
Very nice experience, clean hotel, a pool with salty water, one normal, kids playground (not so big), the hotel yard well arranged, quiet in the night. The breakfast was complete. Did not enjoy that outside the hotel, there are not so numerous attractions. The salt mine is nice however, but the elevator frightening. The hotel is a little too expensive.
Cami M, Bucuresti (TripAdvisor.com - 2 martie 2013)
Excellent on all aspects
5stars
very nice hotel, restaurant is excellent. the chef is a real master and the waiters are very polity and helpfull. in front of the hotel there is a very nice swimming pool and a well equiped bar. all in all the time spent at this hotel is worth much more than we paied.
Paurel, Bucuresti (TripAdvisor.com - 10 ianuarie 2013)

Vă contactăm noi pentru a vă oferi mai multe detalii

Doriți să vă contactăm pentru a vă oferi mai multe detalii despre această ofertă? Vă rugăm să completați formularul de mai jos, iar un reprezentant Baia Roșie Resort vă va contacta în cel mai scurt timp!

All Inclusive 2017 3* și 4* - Baia Roșie Resort
ÎN CURÂND
In curand
StarBT
DISTRACȚIA ȘI RELAXAREA
ATING COTE MAXIME
Piscină | Ștrand cu apă sărată
Biliard | Tenis de masă
Jacuzzi | Teren minigolf | ATV-uri
DISTRACȚIE PENTRU CEI MICI
 
Trambulină pentru copii
Mega tobogan
Castelul cu povești
CONFORT ȘI ELEGANȚĂ
Aer condiționat
Room-service
TV | Internet wireless
Bar | Restaurant
Contact