CONDIŢII DE REZERVARE

1. Conditii de rezervare
Dacă rezervaţi un sejur la Baia Roșie Resort combinată şi cu alte servicii (bilete de avion, cazare sau transferuri de la/la port) prin intermediul unei agenţii de turism sau al unui tur-operator, contractul Dvs. va fi încheiat cu compania respectivă care a gestionat rezervările Dvs. şi nu cu biroul Baia Roșie Resort. Propriile condiţii de rezervare ale agenţiei de turism sau ale tur-operatorului care a efectuat serviciile solicitate de Dvs. se vor aplica contractului încheiat de Dvs cu aceştia. Compania Valdor SRL nu işi asumă nicio responsabilitate în aceste condiţii.

Pentru garantarea rezervării este necesar achitarea unui avans de 30% din prețul sejurului, fie prin virament bancar, fie online, prin plata cu cardul. Termenul de plată al avansului este cel tarziu ora 24 a zilei urmatoare după recepționarea facturii proforme sau a e-mail-ului de confirmare cu datele necesare efectuării plății online cu cardul. După expirarea acestui termen rezervarea este anulată automat.

Pentru anulare rezervarii cu 48 ore inainte de sosire sau pentru neprezentare se va taxa valoarea integrala a avansului achitat in momentul rezervarii.

Pentru plecarile efectuate inainte de termenul contractat se incaseaza contravaloarea integrala a serviciilor de cazare comandate.

Pentru orele de check-in si check-out vizualizati conditiile speciale ale ofertelor dorite de dvs.

1.1 Cum pot efectua o rezervare?
Pentru a efectua rezervarea sejurului dorit, contactaţi reprezentantul nostru telefonic, agenţia de turism preferată sau rezervaţi online pe site-ul: www.baiarosieresort.ro. În momentul rezervării trebuie introdus numele Dvs. complet, asa cum apare în buletin. Pentru orice rezervare trebuie să achitaţi un avans (depozit).

2. Cont bancar
lei: RO 49 BRMA 0500 0002 3810 0000
cont deschis la Banca Romanească

3. Modalități de plată
  3.1. Transfer bancar
Plata întreagă a sejurului dvs sau a avansului se poate face prin virament bancar, în următorul cont bancar:

lei: RO 49 BRMA 0500 0002 3810 0000
cont deschis la Banca Romanească.


După efectuarea plății prin virament bancar vă rugăm să ne transmiteți prin e-mail chitanța scanată pentru confirmare.
  3.2. Plată online cu cardul
Plata întreagă a sejurului dvs sau a avansului se poate face online, cu cardul, prin sistemul mobilPay, după confirmarea rezervării, folosind următoarele metode de plată: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plată. Dacă aţi selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completaţi un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacţia prin card a fost reuşită, următorul ecran vă multumeşte pentru comanda pe site-ul nostru şi vă oferă informaţiile relevante despre comandă. Aceste informaţii le veţi primi de asemenea și prin e-mail. Pentru plata online acceptăm următoarele cărţi de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. Pentru comenzi pentru care aţi selectat metoda de plată prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului ePayment cu suma transferată, introducându-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

secure


  3.3 Plata la recepție
Sejurul dvs. poate fi achitat la recepție fie cash fie prin card bancar.

  3.4 Tichete de vacanță
Sejurul dvs. la Baia Roșie Resort poate fi achitat și cu tichete de vacanță CHEQUE DEJEUNER - CHEQUE VACANCES.


4. Politica de securitate
Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line? Plata on-line pentru rezervare se face prin intermediul serviciului de plăţi on-line oferit de ePayment. Riscurile asociate unei plăţi on-line sunt:
  • Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terţe părţi şi să fie abuziv folosite. SC Valdor SRL şi ePayment garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiţi Politica de confidenţialitate ePayment şi Politica de confidenţialitate SC Valdor SRL pentru mai multe informaţii despre subiect.
  • Datele dumneavoastră în cazul plătilor prin card bancar - număr de card, data expirării, etc. - să intre în posesia unor terţe părti şi să fie abuziv folosite. În cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de către ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzacţiei se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem - introducerea unui cod/parolă secretă ştiută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacţiile de la ATM. Citiţi Verified by Visa şi SecureCode pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".Plătiți sejurul dumneavoastră la Baia Roșie Resort cu Star Card de la Banca Transilvania și beneficiați de:
  • De 3 rate fără dobândă pentru orice plată, dacă alegeți plata în rate;
  • 3% din valoarea cumpărăturii în Puncte Star, dacă alegeți plata integrală;
  • perioadă de grație de până la 56 de zile – valabilă pentru toate tranzacțiile (plăți la comercianți – integral sau în rate, ridicări de numerar, plăți de utilitati etc).
Sunt incluse în programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic și Visa Flying Blue Premium.

Data ultimei modificări: 02 mai 2017
ÎN CURÂND
In curand
StarBT

DISTRACȚIA ȘI RELAXAREA
ATING COTE MAXIME
Piscină | Ștrand cu apă sărată
Biliard | Tenis de masă
Jacuzzi | Teren minigolf | ATV-uri
DISTRACȚIE PENTRU CEI MICI
 
Trambulină pentru copii
Mega tobogan
Castelul cu povești
CONFORT ȘI ELEGANȚĂ
Aer condiționat
Room-service
TV | Internet wireless
Bar | Restaurant
Contact